Pelisivut.org keskustelu - Pelit Pelinteko ja muu jutustelu
Toukokuu 22, 2012, 05:23:22 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Nurkan luontokuvat: http://www.nurkka.org nyt blogimuodossa.
 
   Etusivu   Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy  
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ilmoitettu hyökkäyssivusto!  (Luettu 1736 kertaa)
dj jonex
Jäsen300
***
Viestejä: 360


wnb


Profiili WWW
« : Joulukuu 06, 2009, 18:58:19 »

Hei, mikäs tässä nyt mättää, kun selaimeni huutaa, että pelisivut.org/keskustelu on googlen antaman varoituksen mukaisesti estetty hyökkäyssivusto? Käykö muille näin? Onko tässä perää? Onko koko sivusto vain katala salajuoni säälittäviä nörttejä kohtaan?
tallennettu
Torava
Valvoja
*****
Viestejä: 745


Profiili WWW
« Vastaus #1 : Joulukuu 06, 2009, 19:07:03 »

Jep. Syyllinen ilmottautukoon.

Yritin korjata tilanteen täällä, mutta en onnistunut.
tallennettu
JohnCage
Jäsen100
**
Viestejä: 116



Profiili WWW
« Vastaus #2 : Joulukuu 06, 2009, 23:48:04 »

Hei, mikäs tässä nyt mättää, kun selaimeni huutaa, että pelisivut.org/keskustelu on googlen antaman varoituksen mukaisesti estetty hyökkäyssivusto? Käykö muille näin? Onko tässä perää? Onko koko sivusto vain katala salajuoni säälittäviä nörttejä kohtaan?

Jep - huomasin samaa. Mistä on kysymys? Miksi saan ao propagandaa selaimeeni (Opera);

"Mikä on sivuston pelisivut.org/keskustelu tämän hetkinen luokittelu?
Sivusto on luokiteltu epäilyttäväksi. Tässä sivustossa käyminen voi vahingoittaa tietokonettasi.
Mitä tapahtui, kun Google kävi tässä sivustossa?
Google ei ole käynyt tässä sivustossa viimeksi kuluneiden 90 päivän aikana. Epäilyttävää toimintaa havaittiin yli 90 päivää sitten, mutta viimeksi kuluneiden 90 päivän ajalta ei ole tietoja käytettävissä.
Onko tämä sivusto toiminut haittaohjelmien leviämisen välikappaleena?
Viimeksi kuluneiden 90 päivän aikana pelisivut.org/keskustelu ei näytä toimineen välikappaleena minkään sivuston tartuttamisessa.
Onko tässä sivustossa ollut haittaohjelmia?
Ei. Tässä sivustossa ei ole ollut haittaohjelmia viimeksi kuluneiden 90 päivän aikana.
Miten se tapahtui?
Joissakin tapauksissa ulkopuoliset voivat lisätä haittaohjelmakoodia kelvollisiin sivustoihin, jolloin näytämme varoitusviestin"
tallennettu

Juustomakaronin kosto - the Revenge of  Mac & Cheese

http://www.emsproject.com/staropus

- jc
Nurkka
Omistaja
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 856



Profiili WWW
« Vastaus #3 : Joulukuu 07, 2009, 13:32:01 »

Valitettavasti ilmoitus oli aiheellinen. Ilkeämielinen henkilö/botti oli päässyt päivittämään sivun indeksi tiedostoa ja liittämään iframeen ladattavaksi viruksen sisältävän sivuston.
Ongelma on nyt toivottavasti korjattu.
tallennettu

Muistetaan taas ne säännöt
gokotti
Jäsen300
***
Viestejä: 467


Khänädän majava...


Profiili
« Vastaus #4 : Joulukuu 07, 2009, 18:46:24 »

Itsellä vielä takkuilee firefoxin kanssa. Lisäksi mun avatari on hävinny jonnekki...
tallennettu

En minä ainakaan.
Torava
Valvoja
*****
Viestejä: 745


Profiili WWW
« Vastaus #5 : Joulukuu 07, 2009, 22:42:41 »

Kirjanmerkkeihin jäi tuo hieno hyökkäyssivusto-favicon. Olisiko aika laittaa se vanha takaisin?
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!